Varmt välkommen hit!

Letter Jag hoppas att du har hunnit titta runt lite ibland bilderna, kanske läst några av citaten som jag har spridit ut bland dessa sidor; enkla små klargöranden, budskap kring det som engagerar mig och som samtidigt säger lite om vad jag står för. På många sätt en rätt bra utgångspunkt för att ta reda på vem den där mister Sommerlind är egentligen.

Jag fann nyligen bilden nedan: ”Indianpojkar” , tagen av min farfar Gert, och som fångat två små grabbar – Patrik och jag, blodigt övertygade vildar i sin kära skog.
När jag betraktade det åldrade fotografiet och minnena kom strömmande till mig ur det förgångna; jakt och överlevnadslek, och det ständiga lärandet av den omgivande naturen, så insåg jag att kopplingen till mitt fiske idag är precis densamma. Bara lite andra medel och mer komplicerade ursäkter för att vistas ute, i det vilda.

Indianpojkarna 2


Porträtt copy 2

En något äldre grabb bär idag ett flugspö istället för den egentillverkade pilbågen.
Genom flugfisket håller jag mig nära pojken på bilden – nyfiken, öppen till sinnet och övertygad om att livets mening kan vara ett enda pågående äventyr.

Självklart så bör livet ses ur många perspektiv, och innehålla så mycket mer än att vifta runt med ett spö. Jag har faktiskt försökt, jag har varit mer återhållsam – måttlig, försökt att hålla mig sysselsatt med massor av annat. Men varje gång har jag funnit mig där igen – vid något vattendrag, svingande.
Med dessa sidor vill jag förmedla lite utav mina upplevelser – kanske locka, inspirera – genom bilder och text visa det som berikar mitt liv. Min förhoppning är att du skall trivas här, och återkomma!
Sedan kan du ju alltid handla lite exklusiv CdC-fjäder, eller varför inte passa på att komplettera med några flugor!
Jag blir alltid glad för kommentarer där det finns möjlighet, och vill du nå mig direkt är du varmt välkommen att kontakta mig genom formuläret nedan.

– hälsningar

Signatur 3


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande