Solnedgång för säsong 2013

Inlagt den Okt 18, 2013 i Journal | Ingen kommentar

Seagull dusk copy
Likt solen lämnar silltruten i bilden ovan, så faller nu min fiskesäsong till historiens djup – något som varken jag eller truten kan, eller vill ändra på. Fem intensiva månader lämnar mig, märkt både till kropp och sinne.
Omständigheterna har mestadels hållt mig hemmavid i år,

vilket har resulterat i löjligt många turer längs kusten, och då havets öring även är känd som: ”de 100 kastens fisk”, så har jag gjort min beskärda del utav enhanda svingande med #7:an. Till summan av fiskar, kan jag även lägga en allvarlig muskelinflammation i min högra arm…
Ur detta perspektiv, välkomnar jag, trots allt, avslutningen utav årets fiske – djupt tacksam för upplevelserna den fört med sig; minnesvärda stunder och några riktigt fina fiskar. Passar på att minnas en utav dessa:»Solskensöring 2013»

Oavsett vad man tycker och vill, så har nu solen gått ned för ”säsong 2013”, lämnat dig och mig, att slutligen bara önska alla vackra öringar en lyckosam lek!

– vi möts igen,
Signatur firstname original

Skriv ett inlägg