Sportfiskemässan!

Inlagt den Mar 10, 2016 i Flugbindning, Inspiration, Journal | Ingen kommentar

I år kommer jag att sitta bindandes under Sportfiskemässan Stockholm, 18-21 mars 2016 – kom och säg hej – snacka lite fiske för omväxlings skull!

Mars är här, solen värmer lite då den får lov och vårt nordiska ljus har börjat släpa så där härligt om kvällarna igen. Däruppe i någon utav de högsta topparna sitter koltrasten…
Ja, det är helt enkelt vår och så sakteliga varvar allt upp i liv. Nu gäller det att vara med – att ta sig tid att strunta i alla måsten, bara ta det lugnt och andas in allt – för vips, så är midsommar förbi och allt vänder…

 Till Stockholm

Till de återkommande tecknen kommer ju, förutom det som är gratis och bäst, också diverse tillställningar och mässor inom vårt skrå av fiskare, eller möjliga blivande. För egen del brukar jag sällan ta mig tid till dessa numer då saker alltid tycks behövas grävas och byggas så fort tjälen släppt, båt skall skrapas och däremellan ett gäng flugor bindas såklart.
I år kommer jag dock unna mig att sitta bindandes under samtliga tre dagar utav stora Sportfiskemässan Stockholm, 18-21 mars 2016 – kom och säg hej – snacka lite fiske för omväxlings skull!” Lite CdC kommer jag nog kunna erbjuda om vi smyger…

– syns i Stockholm!
Signatur firstname original

Skriv ett inlägg