Slit, slit och tvärnit!

Inlagt den Nov 17, 2015 i Journal | Ingen kommentar

Hade någon, vid nyårsnattens tolvslag, påstått att 2015 skulle bli ett så – i grundvalarna – förändringens år hade jag bara skrattat. Hade det påståtts att det skulle bli en ny plats för bopålarna och att varenda ledig sommardag och stund efter arbetet skulle bli med hammare, såg eller bergborr för hand skulle jag viftat bort det som bara löjligt. Att en helt ny bekantskapskrets skulle växa fram och att jobbet, mitt i allt, också skulle bytas ut; att mina gamla invanda fiskeplatser skulle lämnas för nya, okända skulle jag säkert inte lyssnat till längre utan bara skakat på huvudet och tömt vad som då eventuellt funnits kvar i champagneglaset.

Men på den vägen gicks det, med fjorton timmars arbetsdagar, sju dagar i veckan, vecka efter vecka tills mina händer plötsligt förvandlades till ett par värkande fiender – började hålla mig vaken om nätterna. Så småningom fungerade varken vardag eller fiske. Inte ett kast gick att genomföra utan panisk värk och hela tiden med en överhängande risk att tappa herr Winston ur ett krampande grepp.
Inom vårdgarantins sista dagar har jag så slutligen legat under kniven och har en lång, ”hands-free” vinter framför mig (flugbeställningar påbörjas först fr.o.m. 31:e januari 2016!).Med gasen i botten snurrade det på genom sommaren, utan minsta blick ur färdens sidofönster – ja, hela vägen in i den stolpe jag inte sett…

Kanske nr.1 för året 2015…

Ajaj , gnälla vill jag inte, utan bara se framåt – mot händer som funkar och att jag sakta ska kunna skruva upp tempot igen – göra allt det där som för mig är livet! Och när jag nu fått lite påtvingad paustid så skall jag passa på att komma ikapp mig här på sidan – inte bara säkra beställningarna (som dock alltid görs!) utan även lägga upp lite nytt, lite gillade bilder och kanske annat. Håll gärna koll!

– Jag läker mig till kropp, planerar kommande projekt och fisken och tröstar mig under tiden med lite bilder.

Ta hand om dig!
Signatur firstname original

 

Skriv ett inlägg