Medan mars strålar…

Inlagt den Mar 18, 2013 i Flugbindning, Journal | Ingen kommentar

vi just nu upplever en ovanligt ihärdig  vinter i mina hemtrakter så ges mig ännu möjligheten  att undvika den vanliga vår-hetsen – då allt tycks pocka på uppmärksamhet samtidigt som fisket startat… Vintern kommer naturligtvis att förlora till slut och det lugnare tempot passar alldeles perfekt. Medan mars solstrålar väcker vattnen så förbereder jag de dagar som skall komma!

Isad sten copy

​Med stor glädje så har jag under senaste tiden konstaterat en ökande efterfrågan på mina CdC fjädrar, liksom även efter flugor. Det känns mycket bra att uppskattas för att erbjuda kvalité! Då detta förtroende även förpliktigar, så tillbringar jag nu en hel del tid, sorterandes och färgandes CdC fjäder, eller placerad vid mitt gamla HMH-städ.

Som tidigare annonserat så har flugsektionen fått några önskade tillskott. Men med begränsad tid till hands och en närmande havsöringspremiär så har jag i nuläget fått fokusera på flugor för saltvatten. Inom kort så räknar jag dock med att känna mig tillräckligt bekväm för att lämna den salta delen och istället se över utbudet utav flugorna för sött.
Hursomhelst så är jag för tillfället nöjd med att ha uppfyllt det som utlovats och notera även att sidan med CdC fjäder har fått en uppdatering och flera nya kulörer tillkommit!

– saknar du ändå något, så meddela mig!

Signatur firstname original

Skriv ett inlägg